vendredi 27 février 2015

Επανελλήνιση των Ελλήνων τώρα!

Όταν δημιούργησα το νεοφιλελληνισμό το 2011, ο σκοπός μου δεν ήταν να κάνω την έξυπνη ή να κάνω επίδειξη για να με θαυμάζετε, να αποκτήσω φήμη ή, ακόμα, να μιμηθώ τους λεγόμενους φιλέλληνες του 19ου αιώνα. Όχι, ήταν πολύ σοβαρό διότι εδώ και χρόνια, προσπαθώ να ξεσηκώσω τη διεθνή κοινότητα για την απειλή της εξαφάνισης του δυτικού κόσμου τον οποίο θεωρούν όλοι ελληνικό.

Άπειρες φορές έχω εξηγήσει ότι υπήρξαν φιλέλληνες και τουρκόφιλοι. Η διαδικασία ήταν πολιτική όχι πνευματική, δεν αφορούσε τη συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού. Απλώς, η Ελλάδα βρισκόταν υπό οθωμανικό ζυγό 4 αιώνες και οι φιλέλληνες ακολούθησαν την πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων. 

Μερικοί, όπως ο λόρδος Μπάιρον, βρήκαν ευκαιρία να φύγουν από την πατρίδα τους όπου είχαν διαπράξει εγκλήματα: η διαφθορά των ηθών τότε εθεωρείτο έγκλημα((ομοφυλοφιλία, αιμομιξία…).


Οι διανοούμενοι οι οποίοι υποστήριξαν τους Έλληνες ήταν ρομαντικοί της σχολής του Ρομαντισμού που θαύμαζε την αρχαία Ελλάδα, όχι τους σύγχρονους Έλληνες. Η νέα τάξη πραγμάτων μαγειρεύει τις κομπίνες της και γράφει την ιστορία όπως τη βολεύει. Οι δύο πιο φημισμένοι Γάλλοι τουρκόφιλοι του 19ου αιώνα είναι ο Edmond About (1828-1885) και ο Pierre loti (1850-1923), κατά σύμπτωσή γεννήθηκα στη Βρέστη, οδός Pierre Loti. Λάτρευε τόσο πολύ τους Τούρκους ο Pierre Loti που ντυνόταν με τούρκικα ρούχα, εδώ ένα πορτραίτο του από το ζωγράφο Henri  Rousseau (1891). Σήμερα ο πιο γνωστός τουρκόφιλος είναι ο Ιταλός Gianfranco Fini.

Τι είναι, λοιπόν, « Νεοφιλελληνισμός »; « Νέο » επειδή είναι κάτι καινούργιο. Θα μου πείτε ότι, αφού ο φιλελληνισμός αφορά τους φιλέλληνες, σημαίνει ότι αναγνωρίζω το φιλελληνισμό των φιλελλήνων, απλώς είναι « νέος » για τη νέα κατάσταση και θα σας απαντήσω: όχι, λάθος αποκαλούν την υποστήριξη των φιλελλήνων του 19ου αιώνα « φιλελληνισμό », διότι ο φιλελληνισμός αφορά τον ελληνισμό όχι τους Έλληνες ως κατοίκους της Ελλάδος. Εκείνοι την εποχή βοήθησαν τους Έλληνες, ως κάτοικους της Ελλάδος να απελευθερωθούν από τους Οθωμανούς. Οι φιλέλληνες δεν βοήθησαν σε τίποτε τους Έλληνες της διασποράς οι οποίοι ζούσαν  ελεύθερα σε ξένες χώρες.

Επομένως, αν ήμουν « φιλελληνίδα » με αυτή την έννοια, θα έπρεπε να έχω πολλά λεφτά και να τα είχα βάλει στη διάθεση των φτωχών Ελλήνων, διότι η κατοχή σήμερα είναι  κατοχή του καπιταλιστικού συστήματος μέσω των τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τη σημερινή κατάσταση, αν υπήρχε ελληνική κυβέρνηση, θα έπρεπε να τελειώσει με αυτή τη γελοία Ένωση, να πάρει ανεξαρτησία από αυτούς τους πολιτικάντηδες για να μπορεί σιγά σιγά η Ελλάδα να ξαναβρεί τους Έλληνες! χρηματιστική ανεξαρτησία και πολιτική/πολιτιστική: όταν μιλάμε για Ελλάδα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πολιτισμού και πολιτιστικής, ο πολιτισμός είναι πολιτική η πολιτική είναι πολιτισμός.

Τι σημαίνει, συνεπώς, « φιλ-ελληνισμός »; Μάλλον θα είμαι ο πρώτος μη Έλληνας άνθρωπος να χρησιμοποιεί αυτό τον όρο, όπως πρέπει: νιώθω φίλη του ελληνισμού. Δηλαδή αγαπώ τον ελληνισμό για τις αξίες του τις οποίες θεωρώ χρήσιμες για την ανθρωπότητα. Ο ελληνισμός, τότε, τι είναι; Είναι κάτι που προσπαθούν να εξαφανίσουν από το -323, δηλαδή από το θάνατο του Μεγαλέξανδρου. Ποιοι είναι αυτοί; οι Ρωμαίοι, οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι Οθωμανοί, οι Μεγάλες Δυνάμεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι αυτό οι δυτικοί γραφούν στα σχολικά βιβλία ότι ο ελληνισμός τελείωσε το -323. Για να μη μάθει ο κόσμος ότι θα υπάρχουν πάντα Έλληνες για να συνεχίζουν τον ελληνισμό, σχεδόν κρυφά, με το φόβο για μερικούς να ανακαλυφτούν και να τιμωρηθούν.

Όταν πήγα να βρω τον Οδυσσέα Χατζόπουλο τέλος του 2011 για την έκδοση του βιβλίου μου, μου είπε αμέσως: θα μιλήσεις για τη θρησκεία, ξέρεις ότι είτε είσαι Έλληνας, είτα είσαι χριστιανός έτσι; Ομολογώ ότι δεν το είχα συνειδητοποιήσει τότε, δεν ήταν καθαρό στο μυαλό μου αλλά, ύστερα συνάντησα τους Έλληνες, τους τελευταίους. Σταδιακά, τους βρήκα, με βρήκαν. Κατάλαβα τι είχα έρθει να κάνω στην Ελλάδα: να βοηθήσω τους Έλληνες να επανελληνίσουν την Ελλάδα. Είχα δημιουργήσει το νεοφιλελληνισμό, από τη Γαλλία όπου ζούσα ακόμα, χωρίς να έχω όλα αυτά τα στοιχεία και τη γνώση, αυθόρμητα, μόνο με τη διαίσθηση που με χαρακτηρίζει. Ένιωσα ότι έπρεπε να προσθέσω « νέο » διότι μάλλον οι Έλληνες νόμιζαν ότι ο φιλελληνισμός υπάρχει, ενώ δεν υπάρχει.

Το 2006, δύο χρόνια πριν να πεθάνει, ο Χριστόδουλος είχε υπολογίσει τους εθνικούς στα περίπου 400 000. Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, πλησιάζουν το εκατομμύριο. Σε αντίθεση με τους χριστιανούς, εκείνοι είναι ενωμένοι σε τοπικές ομάδες και συναντιούνται. Έχω ζήσει μαζί τους ελληνικές στιγμές τις οποίες δεν πρόκειται να ξεχάσω. Τους έκανα την ακόλουθη ερώτηση: πως το κατάλαβες ότι αυτός είναι ο ελληνισμός κι όχι ο χριστιανισμός τον οποίο γνώρισες από τότε που γεννήθηκες; Η απάντηση είναι πάντα ίδια: « το είχα μέσα μου από μικρό παιδί αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι άλλοι. Νόμιζα ότι μόνο εγώ αισθανόμουνα έτσι. Έμαθα τα αρχαία ελληνικά πολύ εύκολα. Ήταν αυτονόητο. »  

Για μένα ήταν πολύ εύκολο διότι δεν έχω θρησκεία, οι γονείς μου δεν μου δώσανε. Αλλά ο λόγος δεν είναι αυτός: ως Βρετόνη νιώθω από μικρό παιδί κι εγώ ότι οι ρίζες μου βρίσκονται στον αρχαίο κελτικό πολιτισμό ο οποίος έχει μυθολογία, ιερείς (τους  δρυΐδες), μουσική, λογοτεχνία, γλώσσες με αρχαιοελληνική ρίζα. Ακόμα είμαστε έξι κελτικοί έθνη στον κόσμο: Βρετάνη, Ιρλανδία, Σκωτία, Ουαλία, Κορνουάλη, νησί του Μαν. Όλες οι γλώσσες των εθνών υπό αγγλική κατοχή έχουν αναγνωριστεί επίσημα. Οι Γάλλοι αρνούνται να αναγνωρίσουν τα βρετονικά επίσημα. Βρίσκονται όμως υπό προστασία της UNESCO.

Οι Ρωμαίοι κατάκτησαν όλη την Ευρώπη, εξόντωσαν τους Κέλτες της ηπειρωτικής Ευρώπης, έθεσαν το χριστιανισμό και σήμερα οι τελευταίοι Κέλτες στη δυτική άκρη και οι τελευταίοι Έλληνες στη ανατολική άκρη αντιστέκονται ακόμα. Το ισλάμ χωρίς το χριστιανισμό δεν θα υπήρχε, ο χριστιανισμός χωρίς τον εβραϊσμό δεν θα υπήρχε. Ο Ιουδαϊσμός χωρίς τον ελληνισμό δεν θα υπήρχε. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρεις διαφορετικές μονοθεϊστικές θρησκείες αλλά μία, η μία είναι η συνέχεια της άλλης. Και ότι ο Ιουδαϊσμός έκλεψε τα πάντα από τους Έλληνες ειδικά τα παραγγέλματα. Δηλαδή ο ελληνικός πολιτισμός είναι πραγματικά η αρχή του δυτικού κόσμου ενώ η τριμερής μονοθεϊστική θρησκεία είναι αρχή του σημερινού ανατολικού κόσμου. Το Βατικανό κι η ορθόδοξη έδρα στην Κωνσταντινούπολη δεν έχουν καμμιά θρησκευτική νομιμότητα.

Αν αυτός ο Ιησούς έζησε πραγματικά ήταν Εβραίος και μιλούσε Αραμαϊκά και δεν είχε ιδέα που βρισκόταν η δύση. Όταν έκανε ταξίδι στο Ιερουσαλήμ για να συναντήσει τους συμπατριώτες του Εβραίους διαπίστωσε ότι οι έμποροι εκμεταλλευόντουσαν τους φτωχούς με τα δάνεια και την τοκογλυφία. Το κατάγγειλε ως ανήθικο. Αυτή είναι η αρχή. Τον σταύρωσαν διότι ήταν ο μόνος τρόπος τότε που είχανε βρει για να πραγματοποιήσουν τη θανατική ποινή. Αν υπήρχε ρεύμα τότε θα τον είχαν βάλει στην ηλεκτρική καρέκλα. Η πραγματικότητα είναι απλή, μας έχουν υποβάλλει μία ιστορία, πλύση εγκεφάλου, εκείνοι που από τα βάθη των αιώνων παροτρύνονται από την απληστία.   
Σήμερα, στην καμπή του 21ου αιώνα μετά χριστιανική χρονολογία, προσπαθούν οι πλέον ισλαμιστές κι όχι μόνο μουσουλμάνοι να ισλαμοποιήσουν το δυτικό κόσμο. Εκδικούνται τους σταυροφόρους. Οι ντζιχαντιστές είναι σταυροφόροι του ισλάμ. 

Οι Έλληνες μπερδεύουν τους Εβραίους και τους Ιουδαίους και έχω διαπιστώσει ότι στη σημερινή Ελλάδα υπάρχει αντισημιτισμός. Εδώ πάλι, όλος ο δυτικός κόσμος μπερδεύει αντί-ιουδαϊσμό και αντισημιτισμό. Ο όρος « σημιτική γλώσσα » υπάρχει μόνο από το 1781 για να περιγράφει τους λαούς που μιλάνε γλώσσες ενός κλάδους της οικογένειας των αφροσιατικών γλωσσών. Ανάμεσα τους υπάρχουν η Αραβική γλώσσα, η Εβραϊκή, η Αραμαϊκή, η Φοινικική και πολλές άλλες. Συμπέρασμα: ο αντισημιτισμός αφορά τους Εβραίους, τους συμπατριώτες του Ιησού και τους Άραβες.

Ο κόσμος μιλάει χωρίς να ξέρει κι έτσι ξεσπάνε οι πόλεμοι εξ αιτίας της ημιμάθειας και της άγνοιας. Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2015, Η Irina Bokova, διευθύντρια της UNESCO, ξεσηκώνει τη διεθνή κοινότητα: ντζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέστρεψαν γλυπτά της ελληνιστικής εποχής και του 5ου αιώνα π.Χ. τα οποία ανήκουν στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά υπό την αιγίδα της UNESCO. Κατά την κ. Bokova, βιάζουν το νόμο 2199 ο οποίος ψηφίστηκε το Φεβρουάριο από το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ και που αφορά το εμπόριο αρχαίων, το οποίο αποτελεί κύρια χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους. Θεωρεί εξίσου ότι δεν είναι μόνο πολιτιστικό πρόβλημα αλλά και πολιτικό. Στο βίντεο αυτός που μιλάει λέει: « πιστοί μουσουλμάνοι, αυτά τα γλυπτά που βλέπετε πίσω μου ήταν ειδώλια που λάτρευαν οι παλαιοί λαοί αντί να λατρεύουν το θεό. »
Στη Γαλλία γκρεμιστήκαν 2800 εκκλησίες και χτίστηκαν 3000 τεμένη. Eίναι η λογική συνέχεια της εγκατάστασης της μονοθεϊστικής θρησκείας στην Ευρώπη. Οι έμποροι της εποχής του Ιησού συνέχισαν το εμπόριο τους εδώ και αιώνες στην Αγγλία πρώτα με τις τράπεζες και τον 21ο αιώνα όλες οι τράπεζες του πλανήτη είναι στα χέρια τους. Ο Χίτλερ, οι Γάλλοι, οι Έλληνες μπέρδεψαν τους έμπορους αυτούς, τους τοκογλύφους με τους Εβραίους, ως λαό. Επειδή οι τράπεζες και τραπεζίτες έχουν δικαίωμα θανάτου και ζωής πάνω σε όλους τους κατοίκους της Γης, κι αφού βρίσκονται στα χέρια αυτών των Εβραίων έμπορων - οι οποίοι αποτελούνται πλέον από την οικογένεια Rothschild - ο πλανήτης ολάκερος βρίσκεται υπό κατοχή της τριμερής θρησκείας.

Συμβολικό είναι ότι οι ντζιχαντιστές για να τρέφουν τον πόλεμο κάνουν εμπόριο ελληνιστικών αρχαίων. Δηλαδή, αν δεν είχαν αξία αυτά τα ελληνιστικά γλυπτά, δεν θα είχαν λεφτά για να αγοράσουν όπλα. Άρα, επανερχόμαστε στην ανωτερότητα του ελληνισμού, του ελληνικού πολιτισμού τον οποίον δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει κανένας άλλος πολιτισμός για ένα λόγο: ανθρωποκεντρικός, δίνει σημασία στον άνθρωπο κι όχι σε ένα θεό. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι θεοί και οι θεοί είναι άνθρωποι. Οι Έλληνες πρέπει να επανελληνιστούν επειγόντως, για να σώσουν όλους τους συνανθρώπους τους. 
Μόνον εκείνοι έχουν το κλειδί.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.