dimanche 28 juin 2015

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ!



ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ

Αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου για την κατάσταση στην Ελλάδα θα σας τη δώσω: ξέρετε πολύ καλά ότι από το 1981 που μπήκε στην ΕΟΚ η Ελλάδα, τα πράγματα χειροτέρευσαν σταδιακά, ειδικά από το 1987 με το Φ.Π.Α. και ύστερα την ένταξη στην ευρωζώνη. Είχα μείνει εδώ μία πρώτη εποχή από το καλοκαίρι του 1974 μέχρι τον Ιανουάριο 1980, επέστρεψα σαν χτες πριν από τέσσερα χρόνια. Δεν αναγνώρισα τον κόσμο. Λες και πήραν αυτό το λαό που ήξερα και βάλανε άλλον στη θέση του. Και αυτός ο κόσμος όμως είσαστε εσείς. Τότε για 'μένα ήταν παράδεισος διότι στη Γαλλία η οποία θεωρείται πιο ακριβή χώρα στον κόσμο, ανέκαθεν η οικονομική κατάσταση ήταν προβληματική. 

"Ακριβή χώρα" σημαίνει ότι ο μισθός και το κόστος της ζωής έχουν τόσο μικρή διαφορά που δεν μπορεί κανείς να γίνει ιδιοκτήτης, να κάνει οικονομίες, του περισσεύουν μόλις για τα προς το ζην και αν μπορέσει κάποια στιγμή να πάρει δάνειο για μικρό σπίτι θα δουλεύει όλη τη ζωή του για το εξοφλήσει. Τότε μόνον ο πατέρας δούλευε, όποιο και να ήταν το επάγγελμα του, έφτανε. Αν είχε καλή θέση, είχε καλλίτερο σπίτι, απλά.


Από τη δεκαετία του 1970 άρχισαν να δουλεύουν κι οι γυναίκες αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι πολλές απ' αυτές κάνανε παιδί ή παιδιά με τον έναν και με τον άλλον, καμμιά φορά δεν ήξερα ποιος ήταν ο πατέρας και βέβαια ήθελε μισθός στο σπίτι αφού δεν υπήρχε οικογενειάρχης.
Αυτές είναι οι περίφημες féministes (femme= γυναίκα στα γαλλικά μόνο), λέξη η οποία δεν μεταφράζεται στα ελληνικά, δεν έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε νεολογισμούς στα ελληνικά με ξένες λέξεις, αυτό λέγεται ιεροσυλία, η  ελληνική γλώσσα είναι ιερή μητέρα των γλωσσών δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την κακοποιεί.


Ξεκίνησε τότε και η κατανάλωση έτσι μπόρεσαν να πλουτίσουν τα μεγάλα συγκροτήματα και οι χρηματιστικές εταιρίες ούτως ώστε να γίνεται τόσο ψηλό το κόστος της ζωής που αναγκαστικά έπρεπε να δουλεύει κι η γυναίκα στην πιο χαμηλή τάξη, αφού υπάρχουν τάξεις. Για τις μητέρες ανύπαντρες το κράτος μαγείρεψε κομπίνες για να τους ενθαρρύνει, π.χ. εισόδημα για κάθε παιδί τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του, ώστε να διαλυθεί η παραδοσιακή οικογένεια. Σήμερα η κοινωνία αποτελείται απ' αυτά τα παιδιά που μεγάλωσαν, αφού τα παιδιά δεν είναι παιγνίδια μεγαλώνουν και γίνονται άνθρωποι, και οδηγείται στην παρακμή σιγά σιγά στην καταστροφή και εξαφάνιση της ανθρωπότητας: δεν είμαστε πλέον πολίτες ως μέλη μίας πολιτείας αλλά ως ομοφυλόφιλοι, μουσουλμάνοι, ανάπηροι κ.λπ.


Η σοδομία νομιμοποιήθηκε, το ισλάμ έγινε θεσμός και στη Γαλλία όταν πας να παρκάρεις σε πάρκινγκ του δήμου οι θέσεις για τους ανάπηρους είναι περισσότερες από τις θέσεις για τους μη ανάπηρους. Δηλαδή αν είσαι ανύπαντρη μητέρα, ομοφυλόφιλος, μουσουλμάνος ή ανάπηρος όλα καλά, αλλιώς αλίμονο σου! Μην τολμήσεις όμως να πεις ότι είσαι ομαλός, θα σε κλείσουν μέσα για ρατσισμό. Διότι οι ράτσες δεν αφορούν πια τα σκυλιά: η  ομοφυλοφιλία, το ισλάμ, η αναπηρία είναι ράτσες. Η μόδα για να είναι κανείς άνθρωπος άλλαξε, τώρα αν παντρεύεσαι με άντρα όταν είσαι γυναίκα και αντίστροφα, όταν μεγαλώνεις το παιδί σου στο σπίτι, το παιδί που έκανες με τον άντρα σου, δεν είσαι άνθρωπος είσαι ρατσιστής, καινούργια ράτσα!


Είναι η νέα τάξη πραγμάτων ή αυτό που αποκαλώ νέα αταξία πραγμάτων: τα παιδιά-πράγματα μεγάλωσαν χωρίς οικογένεια, αρχές, συνείδηση, αξίες, δεν είναι ικανοί να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό, να υπολογίζουν τι είναι τα απαραίτητα αφού γνώρισαν μόνο τα περιττά, τα υλικά, δεν μάθανε να είναι άνθρωποι, κρίκοι της ανθρώπινης αλυσίδας αλλά ξεχωριστά άτομα πεταμένα στους παιδικούς σταθμούς από την αρχή της ζωής τους, πετάνε κι αυτοί τους γονείς τους στα γηροκομία όταν πια γίνονται ενοχλητικοί. 


Η αρχή αυτής της κατάστασης βέβαια είναι το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο για να λειτουργήσει έπρεπε να έχει οπαδούς. Ο φύλακας της εστίας ήταν η μητέρα, ο φύλακας της πολιτείας ήταν ο πατέρας, όλα κυλούσαν μεσ' στην καλή χαρά. Βάλανε στη θέση ενός κοινωνικός συστήματος που λειτουργούσε ένα σύστημα που δεν λειτουργεί. Δούλευε μόνον ο πατέρας και τα έβγαζε πέρα η κάθε οικογένεια, τώρα δουλεύουν και οι δύο και δεν τα βγάζουν πέρα. Πρώτοι οπαδοί υπήρξαν οι ανήθικες, ανόητες γυναίκες οι οποίες παγιδεύτηκαν: « εσύ αξίζεις καλλίτερα από να κάθεσαι στο σπίτι με τις κατσαρόλες και τα τσογλάνια. Έχεις προσωπικότητα, είσαι όμορφη, μπορείς να πάρεις όποιον άντρα θέλεις για εραστή και να τον πετάξεις, πρέπει να έχεις δικά σου χρήματα, όχι να ζητιανεύεις. Θα αγοράζεις ο, τι σ' αρέσει, θα κάνεις ο, τι γουστάρεις, είσαι ελεύθερη »…


Οπότε άρχισαν να δουλεύουν ακόμα και οι γυναίκες παντρεμένες με άντρες που είχαν ψηλό μισθό, συνήθως βλέπουμε δύο ιατροί, δυο καθηγητές, δύο δικηγόροι κ.λπ. για να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία και να έχουν αγαθά. Η απληστία είναι πιο δυνατή από το μητρικό ένστικτο, τα σβήνει όλα. Τα σπίτια αδειάσανε από μητέρες και παιδιά. Τα αγόρια γεννημένα δίχως πατέρα δεν έχουν ούτε ανδρισμό ούτε ανδροπρέπεια, τα κορίτσια δεν έχουν ούτε θηλυκότητα ούτε μητρικό ένστικτό. Το χρήμα κυριαρχεί.


Μιας και είχε διαλυθεί η οικογένεια έπρεπε να ξεριζωθούν και οι άνθρωποι από τις χώρες τους, τις συνήθειες τους, την ιδιοσυγκρασία τους, μαγείρεψαν λοιπόν και τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση. Αποτέλεσμα για την Ελλάδα: πρώτη θέση στην Ευρώπη για παχυσαρκία, οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι καπνιστές στην ΕΕ και καταναλωτές αλκοόλ. Στον κόσμο: οι περισσότερες εκτρώσεις γίνονται στην Ελλάδα (συνήθως σε  κορίτσια 14 ως 16 ετών), και βρίσκουμε στην Ελλάδα τους περισσότερους ναρκομανείς. Αυτή την ωραία « κοσμοθέαση » σας προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ συν χιλιάδες συμπατριώτες καταγόμενους από το Πακιστάν ή άλλες μουσουλμανικές χώρες.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: πριν από χιλιάδες χρόνια μία φυλή βοσκών νομάδες οι Εβραίοι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη νομαδική ζωή για να εγκατασταθεί πλέον σε πολιτείες. Μερικοί απ' αυτούς ἐσφετέρισαν τα δελφικά παραγγέλματα τα οποία γνώριζαν από τους Έλληνες που κατοικούσαν παντού, δημιούργησαν μία μονοθεϊστική θρησκεία τον ιουδαϊσμό και έχτισαν πρώτο και δεύτερο ναό στη Ιερουσαλήμ. Τότε γεννήθηκε η έννοια της θρησκείας η οποία δεν υπήρχε για τους Έλληνες, ήταν ανθρώπινη κοσμοθέαση με πολλούς θεούς. Από τη φαντασία τους βγάλανε ένα θεό, έναν εκλεγμένο λαό κι έναν Μεσσία που θα έρθει να σώσει όλη την ανθρωπότητα μία μέρα μόνο που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ αυτός ο Μεσσίας και καθώς τον περιμένουν οι αγαθοί πιστοί οι δημιουργοί του ιουδαϊσμού μπορούν να συνεχίσουν τις κομπίνες τους.


Ο ναός τους ανήκει σε έμπορους, στα γαλλικά λέμε marchands du Temple « έμποροι του Ναού ». Ο Ναός είναι τράπεζα, οι έμποροι τοκογλύφοι, ο θεός τους το χρήμα. Έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία για αγρίους, την εξέλιξη την γνωρίζουμε. Μόνο που οι Έλληνες που βρίζουν και κατηγορούν τους Εβραίους  έχουν άδικο, άλλωστε δεν είναι ελληνικό αυτό, οι Ιουδαίοι πήραν τα παραγγέλματα που τους βόλευαν κι οι Έλληνες τα ξέχασαν όλα. 

Πρέπει να τα εξετάσουν πάλι για να μάθουν τουλάχιστον τρία απ' αυτά: ΓΛΩΤΤΑΝ ΙΣΧΕ, ΓΛΥΤΤΗΣ ΑΡΧΕ, ΥΒΡΙΝ ΜΙΣΕΙ. Έπειτα, ένα άλλο: ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ. Πρώτα να μελετάς, να μαθαίνεις λοιπόν, ύστερα να γνωρίζεις όχι να είσαι ξερόλας χωρίς να έχεις μάθει τίποτα. Οι Ιουδαίοι απέφυγαν ΠΛΟΥΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ, ΠΛΟΥΤΩ ΑΠΟΣΤΕΙ, ΧΡΩ ΧΡΗΜΑΣΙ, κράτησαν ΕΠΟΥ ΘΕΩ και άφησαν ΘΕΟΥΣ ΣΕΒΟΥ στην άκρη διότι ακολούθησαν έναν θεό μόνο το χρήμα.

Με τον χρόνο οι Εβραίοι χάθηκαν μεσ' στην διεθνή κοινότητα, οι περισσότεροι σήμερα είναι άθρησκοι. 

Στη Γαλλία είναι οι πιο ηθικοί με αρχές και οικογένεια. Έχουμε το παράδειγμα του γνωστού δημοσιογράφου Eric Zemmour τον οποίον πηγαίνουν τακτικά στα δικαστήρια οι σιωνιστές για « ρατσισμό ». Οι γονείς του ήταν άθρησκοι Εβραίοι από την Αλγερία που πήγαν στη Γαλλία πριν από το 1962 όταν κατάλαβαν την ετοιμαζότανε. Ο είναι πολεμιστής υποστηρίζει την οικογένεια, τις ευρωπαϊκές παραδόσεις, αντικαπιταλιστής κ.λπ. Οι σιωνιστές τον μισούν. Εμένα προσωπικά με έσωσαν ένας φαρμακοποιός κι ένας γιατρός Εβραίοι κι οι δύο από την Αλγερία, όταν έπαθα διπλό κάταγμα του αστραγάλου το 2008 και πάλι όταν έφυγα από Γαλλία για να έρθω εδώ με βοήθησαν, χωρίς συμφέρον αφού δεν πληρώνω τίποτα. Γίναμε φίλοι και όταν πάω στη Γαλλία πάντα είμαι καλεσμένη από τον έναν ή τον άλλον σε ταβέρνα.


Οι Ιουδαίοι είναι οι έμποροι του Ναού οι οποίοι απλώθηκαν σε όλο τον πλανήτη με σκοπό να κυριαρχούν με την τοκογλυφία. Το ολοκαύτωμα το δημιούργησαν αυτοί για να είναι σε θέση πια να ιδρύσουν το Ισραήλ. Οι Εβραίοι έγιναν δύο φορές θύματα. Το 1945 αμέσως μετά από τον πόλεμο, ιδρύθηκαν κι οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και στη Δίκη της Νιρεμβέργης για πρώτη φορά μίλησαν για « έγκλημα κατά της ανθρωπότητας » το οποίο αφορούσε μόνο την γενοκτονία των Εβραίων με έξι εκατομμύρια νεκρούς στα στρατόπεδα εξόντωσης. Μόνο που δεν υπήρχαν έξι εκατομμύρια Εβραίοι τότε σε όλη την Ευρώπη, ούτε 500 000. Ξέρουμε ότι ο τύφος τότε σκότωσε χιλιάδες Ευρωπαίους, ειδικά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κι όχι μόνο Εβραίους αλλά κομμουνιστές, ομοφυλόφιλους κ.λπ. ΟΗΕ με την UNESCO ιδρύθηκαν ταυτοχρόνως, το 1948 ήταν πια έτοιμοι για να ιδρύσουν το κράτος του Ισραήλ. Αυτή είναι η ιστορία των σιωνιστών.


Σήμερα πλέον δεν κρύβονται, είναι παντού και στα πάντα. Ένας απάνθρωπος Γάλλος οικονομολόγος o Jacques Attali με κιππά στο κεφάλι είπε πριν από χρόνια στην τηλεόραση: « η οικογένεια δεν είναι πια μοντέλο, πέρασε η μόδα, πρέπει να ήμαστε σύγχρονοί /.../ η Ιερουσαλήμ θα ήταν πολύ ωραία παγκόσμια πρωτεύουσα »… «Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη » : David Rockefeller.


Τον χριστιανισμό τον κάνανε και αυτοί: δήθεν ο Ιησούς αντιστάθηκε στους ανήθικους έμπορους του Ναού διότι εκείνος ήταν ηθικός έτσι οι ηθικοί θα ακολουθούσαν το παράδειγμα του. Είχε τόσο πολύ δίκιο που τον σταύρωσαν όπως σταυρώνουν αυτούς που έχουν δίκιο αλλά αναγεννήθηκε. Αν δεν θεϊκή είναι δύναμη αυτή! Οι οπαδοί αυτού του θεανθρώπου γίνανε εκατομμύρια από αντίδραση στους κακούς Ιουδαίους και τον θεό τους το χρήμα. Μετατράπηκε και σε τρίτη μορφή το Ισλάμ ούτως ώστε να αποτελείται όλη η ανθρωπότητα από οπαδούς ηθικούς που μισούν το χρήμα και αγαπιούνται μεταξύ τους. Το βλέπουμε κάθε μέρα.


Το Ισλαμικό Κράτος το δημιούργησαν πάλι οι σιωνιστές: οι τράπεζες και τα όπλα τα κατέχουν οι σιωνιστές, χωρίς αυτά δεν υπάρχει Ισλαμικό Κράτος. Το ντζιχάντ είναι το μέσω για να τρομοκρατηθεί ο δυτικός κόσμος, η μετανάστευση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη ένας τρόπος εξόντωσης των Ευρωπαίων. Αν ήθελαν πραγματικά να τελειώσει η τρομοκρατία, θα είχαν διαλύσει το Ισλαμικό Κράτος όλοι οι στρατοί του δυτικού κόσμου σε μία μέρα αφού κατέχουν τα όπλα. Βρέθηκαν σε όλη αυτή την ιστορία ανόητοι, διεφθαρμένοι, άπληστοι για να πάρουν τα ηνία των χώρων όπως ο Σαρκοζί, ο Ολλάντ, ο Ομπάμα, ο Τσίπρας τώρα και να ακολουθήσουν το ρεύμα.


Αυτό τσίρκο του χρέους δεν στέκει από την αρχή. Δεν έχει νόημα. Ο Τσίπρας είναι στυμμένος και αυτός, ανήκει στην κατηγορία των ανόητων. Από την εφηβεία εκπαιδεύτηκε στο συνδικαλισμό, δεν σπούδασε ούτε δούλεψε ποτέ αυτός ο νεαρός που δεν γνωρίζει τίποτε από τη ζωή. Είναι πιόνι. Τι ρόλο παίζει; δεν ξέρω. Δεν μπόρεσα να μπω στους ελιγμούς των διεφθαρμένων μυαλών για να καταλάβω. Το μόνο που βλέπω είναι το εξής: επί της προεκλογικής εκστρατείας του είχε υποσχεθεί τον διαχωρισμό της εκκλησίας και του κράτους (το θέλουν 70 % των Ελλήνων), όχι μόνο δεν το έκανε αλλά φλερτάρει με τους παπάδες. Ως μαρξιστής είναι άθεος, εκατομμυριούχος όμως όπως ο Βαρουφάκης: νέα ράτσα οι μαρξιστές εκατομμυριούχοι, μόλις βγήκε!


Φλερτάρει και με τον Πούτιν τον χριστιανό, αντινεοταξίτη, συντηρητικό. Τι γυρεύει εκεί; Ο Πούτιν είναι ο μόνος που αντιστέκεται στη νέα τάξη πραγμάτων, στη δύση, κι ο Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που αντιπροσωπεύει και εφαρμόζει τις ιδέες της δύσης: βιάστηκε να δώσει την άδεια για την οικοδόμηση του τεμένους στο βοτανικό και την ιθαγένεια στους μετανάστες. Εσείς τον ψηφίσατε για να βάλει τάξη στην Ελλάδα σας και τι κάνει για σας; Τίποτα! Τους ξένους πρώτα σκέπτεται και βέβαια τους ομοφυλόφιλους: εκεί είναι το κύριο πρόβλημα τούτη την εποχή, να περνάνε καλά οι ξένοι στην Ελλάδα και οι ομοφυλόφιλοι στην κοσμάρα/κορμάρα τους. 

Εσείς; τι δουλειά έχετε στην Ελλάδα, απορώ! Θα γίνει δημοψήφισμα την άλλη Κυριακή. Αυτό έκανε ο Ντε Γκολ το 1969: δημοψήφισμα για μεταρρυθμίσεις στις περιφέρειες και την γερουσία. Κανένας Γάλλος δεν ήξερε ακριβώς τι ήταν αυτές οι μεταρρυθμίσεις, απλώς ψήφισαν ΟΧΙ, δηλαδή « δεν σε θέλουμε πια ». Ο Ντε Γκολ παραιτήθηκε. Το δημοψήφισμα αφορά τη βοήθεια της ευρωπαϊκής τράπεζας στην Ελλάδα για την εξόφληση του χρέους. Όλα είναι μπερδεμένα, δεν καταλαβαίνει κανείς ακριβώς το πρόβλημα, όπως οι Γάλλοι το 1969. Μπορεί τελευταία στιγμή, το Σάββατο να αλλάξουν τα πράγματα και να σας δώσουν διαταγή οι κυβερνώντες και το κόμματα να ψηφίσετε ΝΑΙ, αν γίνει το δημοψήφισμα. Μπορεί να είναι στρατηγική.


Το μόνο που σας λέω είναι ότι η μόνη αντιστασιακή απάντηση είναι ΟΧΙ πάντα. Αν λες « ΝΑΙ » δεν αντιστέκεσαι. Όταν γίνεται δημοψήφισμα είναι επειδή κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να αλλάξει, η απάντηση είναι συνήθως ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ περιμένουν όλοι οι Ευρωπαίοι από σας. Ακόμα και φίλοι μου γαλλόφωνοι στο Κεμπέκ μου είπαν: Σιμόν, πες στους Έλληνες ότι είμαστε μαζί τους. Και εμείς θέλουμε ανεξαρτησία, θα είναι παράδειγμα. Και μάλιστα μία φίλη δημοσιογράφος στο Κεμπέκ θα με πάρει συνέντευξη για το θέμα της Ελλάδας για να μάθουν οι Καναδοί την άλλη όψη του νομίσματος.


Αν ψηφίσετε ΟΧΙ, θα είναι η αρχή του τέλους της ΕΕ. Αυτό θέλουν όλοι οι Ευρωπαίοι και περιμένουν να δείξετε το παράδειγμα. Το επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθεί αυτό το πολίτευμα όχι όμως για να βάλετε δημοκρατία στη θέση του. Η δημοκρατία (το συνειδητοποίησα τελευταία) είναι το χειρότερο καθεστώς που υπήρξε ποτέ. Οι διανοούμενοι που το προτείνουν είναι πλούσιοι, έχουν τουλάχιστον τέσσερα ακίνητα ο καθένας, κάνουν πως είναι μαζί με το λαό από μακριά όμως και τα λεφτά τους τα έχουν σε φορολογικούς παραδείσους!


Η Ελλάδα σας ανήκει, ο κάθε λαός είναι ιδιοκτήτης της χώρας του, μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τελείωσε τώρα. Η ελληνική κοσμοθέαση, σκέψη δεν περιλαμβάνει μόνο τη δημοκρατία. Υπάρχουν ο συνοικισμός, οι αμφικτιονίες. Αφήστε τους τρελούς να αλληλοσκοτώνονται, σας περιμένουν χωριά και συνοικίες. Επιστροφή στη φύση έχουν ξεκινήσει πολλοί Αμερικάνοι, δυτικοί Ευρωπαίοι. Ούτως ή άλλως τι σας έχει μείνει στην τράπεζα; Εσείς έχετε τα χαρτιά στα χέρια σας τώρα, ο Τσίπρας δεν είναι φίλος σας, σας χρησιμοποιεί όπως όλοι οι πρωθυπουργοί, μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή όμως, δεν θα υπάρχει άλλη. 
Και μην ξεχάσετε ποτέ ότι όλα ξεκινάν πάντα από την Ελλάδα!


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.