mardi 30 juin 2015

Η μοίρα των Ευρωπαίων είναι στα δικά σας χέρια!

Πρέπει να είμαστε όλοι ρεαλιστικοί, οι Ευρωπαίοι:

1-Την Κυριακή ας πούμε ότι θα νικήσει το ΟΧΙ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη. Μπορεί να χρεοκοπήσει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η συμμορία της Ε.Ε χρειάζεται τα 28 μέλη, προβλέπει και άλλα που δεν είναι στην ευρωπαϊκή ήπειρο κιόλας. Παίζουν νευρικό πόλεμο απλώς. Αν "ΟΧΙ" θα πρέπει να σβήσουν το χρέος για τις άλλες πιο αδύναμες χώρες και αφού είναι ΟΛΕΣ αδύναμες, ειδικά η Γερμανία που έχει το μεγαλύτερο χρέος, η μόνη λύση που θα μείνει θα είναι: RESET του χρέους, ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Είπαμε ότι είναι αριθμοί μόνο, στην ουσία δεν υπάρχουν.

2-Ας πούμε ότι θα νικήσει το ΝΑΙ: ο Τσίπρας θα παραιτηθεί και ποιος θα έρθει πάλι; ένας Σαμαράς; ένας Παπανδρέου; ένας άλλος που θα βγάλουν από το κουτί της Πανδώρας; Χρυσή Αυγή, δεν πιστεύω, δεν έχει αρκετά λεφτά. Το χρέος; ες αεί! ακόμα τα εγγόνια σας θα το πληρώνουν αφού οι ξένοι θα έχουν εξαγοράσει όλη την Ελλάδα κι εκείνοι θα είναι σκλάβοι τους. Αυτό το σενάριο το ζήσατε ήδη επί κατοχές...

3-Ας πούμε ότι τελικά, δεν θα γίνει το δημοψήφισμα:


    α- Είτε θα έχετε φοβηθεί τόσο πολύ που θα έχει γίνει μάθημα αυτή η κρίση μεσ' στην κρίση και θα αρχίσετε να λάβετε μέτρα επιβίωσης (επιστροφή στη φύση, στα χωριά, στην απλή παραδοσιακή ζωή).

    β- Είτε θα έχετε φοβηθεί τόσο πολύ που θα το βάλετε στο πόδι για το εξωτερικό με όλες τις οικονομίες χωρίς, βέβαια, την ελπίδα να ξανά ζήσετε στην πατρίδα σας μία μέρα. Αν φύγετε τώρα, θα είναι για πάντα και ο νόστος δεν θα είναι ΠΟΤΕ δυνατό.

Οι άλλοι Ευρωπαίοι; Εμείς στη δύση, γεννηθήκαμε με αυτό το καθεστώς το οποίο έθεσαν η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία. Δεν είδαμε ποτέ άσπρη μέρα. Δεν έχουμε τίποτα. Γεννήθηκα το 1952 σε αστική οικογένεια κι όμως, οι γονείς μου που είχαν κληρονομήσει ένα τεράστιο οικόπεδο, πήραν δάνειο για 20 χρόνια όταν εγώ, τελευταίο παιδί, ήμουν ήδη 7 ετών. Θυμάμαι τη μάνα μου με ένα ζευγάρι παπούτσια για 10 χρόνια, μία φορά τον χρόνο στο κομμωτήριο. Δεν βγαίνανε ποτέ έξω. Η μάνα μου έραβε τα παλτά μας και ο πατέρας μου με μια μηχανή έπλεκε τα πουλόβερ μας. Και εμείς ήμασταν προνομιούχοι.

Το Φ.Π.Α. το δημιούργησαν οι Γάλλοι το 1952, στην Ελλάδα ήρθε το 1987. Τα χαράτσια; τα έχουμε από τη γαλλική επανάσταση: οι ιδιοκτήτες πληρώνουν δύο χαράτσια, οι ενοικιαστές ένα. Το τελευταίο το πλήρωσα το 2012 ενώ ήμουν στην Ελλάδα ένα χρόνο: 400€ για ένα στούντιο 33 τ.μ. Απείλησαν το γιο μου: αν δεν πληρώσει η μάνα σας τα 400€ του χαρατσιού για το 2011, θα το εισπράξουμε από τον λογαριασμό σας. Πλήρωσα: τότε είχα 600€ σύνταξη.

Κάθε 48 ώρες ένας Γάλλος αγρότης αυτοκτονεί. Κάθε 48 λεπτά αυτοκτονεί ένας Γάλλος, όχι τώρα, δεκαετίες τώρα από τότε που υπάρχουν οι στατιστικές το ξέρουμε.

Σήμερα στη Γαλλία υπάρχουν 360 φόροι. Οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν, εμείς πληρώνουμε κάθε μήνα για δαύτους.

Καταλάβατε λοιπόν γιατί περιμένουν οι Ευρωπαίοι από εσάς; Ξέρουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι καλός για πολλά θέματα όπως η μετανάστευση, η διαφθορά τον ηθών, η γλώσσα κ.λπ. Αλλά εδώ σας δίνει μία ευκαιρία, αρπάξτε την και έπειτα, ας κόψει το λαιμό του! Έχετε όπως πάντα το μέλλον της Ευρώπης στα χέρια σας. Εσείς θα οργανωθείτε, θα ξεριζώσετε από μέσα σας αυτό το ελληνικό υπόβαθρο το οποίο σας έκανε τόσο υπερήφανους τόσα χρόνια. Θα περπατήσετε μπροστά, μια γροθιά. 
Μπορείτε!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.